Radio BalkanFox

Zoranah dovela dečka fudbalera, blogerka na mukama

Jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, preselila se letos u Holandiju, sa novim izabranikom, golmanom Elojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak.

Zoranah i njen dečko
Zoranah i njen dečko • Instagram

Naime, Zorana je sada rešila da sa Elojem dođe u Srbiju, a prvo mesto na koje ga je odvela jeste jedan luksuzni restoran u Beogradu, poznat po dobroj hrani.

Zoranah i njen dečko
Zoranah i njen dečko

Zorana je svom dečku naručila srpski specijalitet – teletinu ispod sača, a na stolu se mogao primetiti i kajmak, kao i šopska salata.

„Srećan dečko sa teletinom ispod sača, da li iko zna kako ovo da mu prevedem“ – napisala je Zorana, a nema sumnje da je Eloj sigurno bio oduševljen tradicionalnim receptom.

Ona potom objavila zajedničku sliku iz restorana, pa otkrila da dok su u Beogradu borave u jednom hotelu, iz čijeg su lifta takođe objavili zajedničku sliku.

Zoranah i njen dečko
Zoranah i njen dečko

Iako je popularna influenserka neko ko se uvek trudio da svoj privatni život, a pogotovo ljubavne veze sakrije od očiju javnosti i zadrži trenutke samo za sebe, sa fudbalerom je to drugačije, pa skoro svakog dana podeli neki romantičan trenutak sa njim, a takođe ga pokazuje i u svakom svom vlogu na platformi Youtube, otkako je javno otkrila da su zajedno.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE