Radio BalkanFox

Dečko Jovane Jeremić izazvao lavinu komentara

Dečko Jovane Jeremić izazvao lavinu komentara

Jovana Jeremić već nekoliko meseci u vezi je sa muškarcem koji je od nje mlađi četiri godine. Kako saznajemo, on radi u firmi svojih roditelja u Beogradu, a voditeljku je upoznao preko zajedničken drugarice i varnice su sevnule pri prvom susretu.

Dečko Jovane Jeremić

Zamolio je da ga javno ne eksponira jer ga mediji ne zanimaju, a kako tvrde izvori upućeni u Jovanin život, sve ide jako brzo te na proleće može da se desi i svadba.

– Jovana nikada nije bila sa mlađim muškarcem, ali sada je shvatila da godine baš ništa ne znače i da pored sebe ima i te kako ostvarenog i jakog muškarca. On je za svoje godine mnogo zreo i vrlo dominantan, ambiciozan i vredan dečko. Jovanu je dugo osvajao i njoj je bilo fascinantno kako ne odustaje od nje. Udvarao joj se i to čini i danas kada su već ušli u vezu. Jako je pametan i sa Jovanom razgovara o svemu, znam i da joj je pošto joj se bliži rođendan kupio roleks o kom je toliko pričala. Inače, ona cveta, stvarno se vidi da uživa u pažnji, upoznala ga je i sa ćerkom Leom i oduševljena je kako se prema njoj ophodi, to joj je i najbitnije. Zato i nije iznenađenje što oni pričaju o svadbi i kako bi već na proleće mogli da stanu na ludi kamen, kaže nam izvor blizak Jovani i dodaje:

Pročitajte: Pukla bruka- Jovana Jeremić u šoku, prepiska sa novim dečkom isplivala u javnost FOTO

Dečko Jovane Jeremić

– On je njoj rekao da mašta o velikoj svadbi i da ona zaslužuje da nosi najlepšu venčanicu i bude princeza, što je nju oduševilo. On kako priča ta svadba će biti baš velika i glamurozna, i pevače koje oni žele da angažuju je pravi spektakl. Ako naprave takvu svadbu sigurno će ga to sve koštati 100.000 evra”, završava naš izvor. Jovana je nedavno rekla da ima u planu da se uda po drugi put, ali je bila misteriozna kada je reč o njenom partneru.

– Ja sam se razvela da bih se opet udala i to je živa istina. Planiram da se udam po drugi put i volela bih da rodim sina kom bih dala ime Vasilije- kaže Jovana.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE