Radio BalkanFox

Prva medalja mi je donela olakšanje“, Aleksandar Kukolj gost emisije „Balkanskom ulicom

Nova sezona, 22. po redu, emisije „Balkanskom ulicom“ je uveliko počela i to na Blic televiziji, na MTS kanalu 115, a ove nedelje u 16.30 sati uživajte u priči autokre i voditeljke Vesne Dedić i njenog gosta Aleksandra Kukolja.

Alekandar Kukolj, emisija "Balkanskom ulicom"Foto: Blic TV / Ringier

Alekandar Kukolj, emisija „Balkanskom ulicom“

Džudista Aleksandar Kukolj u emisiji „Balkanskom ulicom“ priča o svom životu, dolasku u Beograd, uspesima, porazima, pa onda ponovo uzdizanju, ali i o tome kako je biti šampion.

Na pitanje autorke i voditeljke emisije Vesne Dedić: „Vi ste došli maltene zbog rata i kao izbeglice u Beograd“, Aleksandar koji je poreklom iz Zvornika, tačnije mesta Kukolji koje danas nažalost više ne postoji odgovorio:

– Da. Većina moje bliže i dalje familije iz tih krajeva nije više tamo, takvo je vreme bilo.

U emisiji je Aleksandar kao vrhunski sportista pričao o tome kako je to kada padneš, izgubiš, budeš poražen, moraš da se digneš, budeš najbolji i šampion.

– Ne mogu isto da me tretiraju ljudi kada imam 20 godina i mislim da sve znam, a ne znam ništa i kada imam 30 godina i kada malo nešto i znam, a mislim da ne znam ništa – kaže ovaj šampion na Blic televiziji.

Pročitajte još

O svojim prvim uspesima Aleksandar se osvrnuo u pomenutoj emisiji i rečima:

– Prva moja velika medalja koja mi je potvrdila svašta nešto nije došla čak ni u prvom momentu ni kao sreća, nego kao olakšanje.

Iako se mnogi libe da govore o svom privatnom životu Aleksandar nije takav, baš naprotiv za svoju suprugu je rekao nešto najlpeše što bi jedna žena mogla da čuje:

– Iskreno da ona nije takva kakva jeste ja se ne bih usudio da imam decu.

Na pitanje da li su boji frajeri džudisti ili karatisti odlučno kaže sa osmehom:

– Džudisti, to je su neozbiljna pitanja.

O čemu je sve još govorio Aleksandar Kukolj gledajte u emisiji „Balkanskom ulicom“ koju možete pratiti svake nedelje u 16.30 sati samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, a ukoiko propustite emisiju, reprizu možete gledati u ponedeljak u 6.00.

Gde gledati BLIC TV

Foto: Blic TV / Ringier

Gde gledati BLIC TV

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE