Radio BalkanFox

Jelena Karleuša ugasila Tviter

Jelena Karleuša je godinama aktivna na društvenim mrežama, koje osim lične promocije često koristi i za diskusije sa ostalim korisnicima. Kada je reč o društvenim mrežama, u ove svrhe se najčešće koristi X (nekadašnji Tviter), a gde Karleuša već godinama ima profil. 

Ona ga je privremeno ugasila, a onda se opet vratila. Sada ponovo planira da izbriše profil sa ove društvene mreže jer ju je iskoristila za ono što joj je trebalo – promocija novih albuma „Alfa“ i „Omega“. 

ATAImages/Antonio Ahel

 

O tome da ponovo gasi profil obavestila je svoje fanove:

– Dragi X/tviteru, vratila sam se na ovo mesto samo da vam lično uručim dva najbrutalnija albuma veka, video i promociju iz budućnosti. Sada je došlo vreme da se borite i živite opet sami bez mene. Ako vas neko bude dirao, dajte mi znak (kao gradjani Gotam sitija Betmenu na nebu) i ja ću opet doći da vas spasim. Budite dobri i danonoćno čuvajte i negujte JK KULT. Zbogom – oprostila se Karleuša. 

 

 

Podsetimo, nedavno je objavljena vest da je njen, još uvek, suprug Duško Tošić u vezi sa sedam godina mlađom pevačicom Inom Gardijan, a Karleuša se i o ovoj temi oglasila na X-u. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE