Radio BalkanFox

POTPUNI METEŽ ZA BELIM STOLOM! Oglasio se Veliki šef i pismom izazvao HAOS – počeli su da upiru prstom jedni u druge!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Nastaće pravi lom!

Ovonedeljni vođa Lejdi Di dala je reč Nikoli Lakiću kako bi glasao za najnezahvalnijeg cimera, jer je to nova tema porodičnog sastanka, a koje je utvrđeno pismom koje je Veliki šef poslao kao znak za početak zadatka.

– Pomažemo mu kada ima te neke oscijalcije, čas je pozitivan, čas je negativan i kada pokušamo da ga podignemo zaista iz srca, on tada pokaže svoju nezahvalnost, a to je Uroš. Druga osoba je Boža Džons. Rekao sam mu da se bazira na onim stvarima na kojima je simpatičan, a nezahvalnost je pokazao priklanjajući se tim nekim čoporima ili klanovima. Treća osoba je Miljana, s obzirom da ima te neke oscijalcije, ume da bude nezahvalna. Najviše prema ovoj kući, jer je ona godinama uz nju, pomogla joj je godinama – rekao je Lakić.

Nikola Lakić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Svi smo mi u nekom trenutku nezahvalni, jer samo svi sami sebi najpreći pa kažemo neke stvari u afektu. Nemam nameru da nekada nekoga uvredim, tako da se izvinjavam. Gospođica Irina 2 Hot je nezahvalna, jer ako joj nešto ne date, kao da joj nikada ništa niste dali. Prvo Teodora, ja sam njoj učinila uslugu za prodavnicu, zahvaljujući njima ostala sam bez pola svog budžeta, a nisam dobila ni: „Hvala“. Treza, koji dođe i kaže: „Daj mi ovo, daj mi ono“, a ne pita je l’ neko ima, nije nas ni pitao da li mi hoćemo tortu. Uroš, koji je tu samo kada nam nešto treba, a kada treba nekome da pomogne, nema ga – rekla je Snežana.

- Broj jedan je Slobodan Josipović, ja sam mu malo pre objašnjavao da jesti, spavati i prdeti ovde, nije učestvovati. Svaki vaš komentar, narod to jedva čeka da čuje. Ako si ušao ovde sa zamisli da jedva čekaš kući da odeš, znači da si nezahvalan. To je po meni jako licemerno, bezobrazno i jako drsko sa tvoje strane. Broj dva, ima jedna devojka ovde koja se zove Anđela Šparavalo, kojoj sam ja pomogao kada sam god mogao, a ona je to meni vratila na najnezahvalniji način, tako što se mešala u moje sukobe. Zbog tebe sam ja koji ne pušim, prosio cigarete. Jako si kvarna i bezobrazna, pritom što si i nezahvalna. Treća osoba je Vivien - rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE