Radio BalkanFox

Rasta zapretio Ani da će je optužiti za zanemarivanje deteta

Odnos bivših supružnika, Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste i danas je česta tema. Mnogima je delovalo da su posle razvoda uspeli da pronađu zajednički jezik i izmire se, međutim, Ana je sada objavila poruku koju je dobila od bivšeg supruga. 

Naime, Rasta vidno ljut zapretio je Ani da će je optužiti za „zanemarivanje deteta“, kao i da ne može da pređe preko njenih navodnih pretnji njegovim roditeljima.  

ATAImages/ M.M.

 

– U našoj vezi/ braku ni jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album u životu si provela na „lečenju“ i otkazivala jer si lenjština. Sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa. Nakon pretnje mojim roditeljima možemo samo na sud. Nego pazi da ti se slučaj ne preokrene u „zanemarivanje deteta“, a to je krivično i ide se u zatvor. Ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko uplašili od tvojih pretnji, kao što vidiš. A sad lepo od**i – stoji u Rastinoj poruci.

Ana je njegovu poruku objavila na Instagramu, a potom dodala da je reper pokušao da joj uzme ćerku Taru kada je imala samo četiri meseca.

ATAImages/ Antonio Ahel

 

Podsetimo, Rasta je nedavno govorio o problemima sa kojima se Ana dugo bori.

– Mislim da to potenciranje pomoći koje dolazi iz medija nije dobronamerno. Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti – bio je iskren reper.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE