Radio BalkanFox

Džejda Pinket Smit autobiografija Worthy Tupak Šakur

Džejda Pinket Smit osvrnula se na trenutak kada je Tupak Šakur pokušao da je zaprosi dok je bio zatvoren na ostrvu Rajkers.

Glumica i muzičarka trenutno promoviše svoju predstojeću autobiografiju pod nazivom „Worthy“, koja će biti objavljena sledeće nedelje (17. oktobra).

U njoj detaljno govori o svom prijateljstvu sa reperom iz Death Row Records, uključujući i trenutak kada joj je Tupak predložio brak dok je bio u zatvoru zbog optužbi za seksualno zlostavljanje 1995. godine.

U nedavnom gostovanju u podkastu „All The Smoke“, Pinket Smit je rekla da je deo o Tupaku na ostrvu Rajkers bio „jedan od najbolnijih“ za nju tokom pisanja knjige.

– Videti ga tamo (u zatvoru), u kakvom je stanju i ostaviti ga tamo… stvarno je loše izgledao – rekla je i nastavila.

– Dakle, kada me je pitao da se udam, u trenutku sam znala da mu je trebao neko da provodi vreme s njim, što ću ionako uraditi – ne moraš da se ženiš sa mnom da bih provela vreme s tobom, tu sam – ali trebao mu je oslonac.

– Zbog našeg prijateljstva i svega što smo zajedno prošli, jednostavno je želeo čvrst oslonac, znate? Garantujem vam – oženio bi me i razveo se čim bi napustio zatvor – rekla je Džejda.

Ove nedelje, RollingOut je pitao Džejdu da li se kaje što nije nastavila vezu sa Tupakom.

– To jednostavno nije bilo moguće. Među nama nije bilo hemije – odgovorila je.

Ona je nazvala repera „srodnom dušom“, objasnivši:

– Apsolutno, mi smo srodne duše, naša deca mogu biti naše srodne duše. Mislim da postoji ovakav romantični koncept srodne duše – postoje sve vrste definicija srodnih duša.

Pevačica nu metal sastava Wicked Wisdom, koji nije aktivan već više godina, nedavno je privukla pažnju medija kada je otkrila da ona i suprug Vil Smit ne žive zajedno od 2016. godine.

– Mislim da smo oboje bili zaglavljeni u sopstvenim fantazijama o tome kakva bi druga osoba trebala da bude.

Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP, File

Vil Smit i Džejda Pinket Smit (27. Critics Choice Awards, 2022.)

Takođe je govorila o čuvenom trenutku kada je Vil Smit udario Krisa Roka na dodeli Oskara 2022. godine. Prve reči koje joj je izgovorio nakon udarca bile su:

– Da li si dobro?

U međuvremenu, Džejda Pinket Smit nedavno je podelila snimak na kojem pleše sa Tupakom uz pesmu „Parents Just Don’t Understand“, koja je osvojila Grammy nagradu i koju je izvodio njen suprug Vil Smit.

Prošlog meseca, Dvejn „Keefe D“ Dejvis uhapšen je u vezi s ubistvom Tupaka iz 1996. godine, pod optužbom da je nabavio pištolj koji je korišćen „radi osvete protiv repera“.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE