Radio BalkanFox

Elektra Elit priznala AFERU sa Markom Markovićem, pa otkrila da ima ljubavnika i u Sarajevu!


Pevačica Elektra Elit nedavno je posetila Crnu Goru, gde se videla sa bivšim zadrugarom Markom Markovićem, sa kojim je pre određenog vremena snimila spot u Berlinu. Pevačica je danas gostovala u jednoj emisiji i otkrila da su joj Crnogorci slaba tačka, a potom pozdravila atraktivnog Markovića.

Ja se uvek ložim ili na Crnogorce ili Bosance, to mi je slaba tačka. Evo, baš pozdrav za Crnu Goru. Pozdravljam samo jednoga, Marku Markoviću pozdrav od Elektre Elit. I za Sarajevo pozdrav, ali tom ne smem da kažem ime – rekla je Elektra za „Informer TV“. 

Pre par dana Elektru i Marka je paparaco našeg portala zatekao na aerodromu u Podgorici. Elektra je sletela, a Marković ju je sačekao i njih dvoje su se izgrlili i izljubili pred svima.

Ona je provela nekoliko dana u Podgorici, gde je provodila vreme sa bivšim zadrugarem, a onda smo je ponovo zatekli na istom mestu. 

Elektru smo uslikali kako šeta aerodromom u Podgorici, u dugačkoj haljini koja je imala duboki dekolte i njene grudi bacala u prvi plan. Elektra je nosila velike sunčane naočare koje su joj prekrivala pola lica, ali joj se sve vreme video osmeh i da je sjasno raspoložena. Sa njom je i tad bio Marko Marković, koji ju je sve vreme pratio, a nakon toga smo ih zatekli kako zajedno sede u kafiću, sa društvom. 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE