Radio BalkanFox

Vrtoglava cena sandala Sofije Milošević

SANDALE SOFIJE MILOŠEVIĆ NISU NI GUČI NI ARMANI, A CENA JE VRTOGLAVA: Izabrala obuću OVE dizajnerke i platila PAPRENO

Foto: Printscreen/Instagram

Ako se neko razume u luksuzne modne komade to je definitivno Sofija Milošević. Njeno iskustvo u modnoj industriji oblikovao je njen prefinjen ukus i izoštrio oko za marke i dizajnere na koje svi treba da obratimo pažnju.

Sofija Milošević
foto: Pritnscreen

Sofija je ovog puta na Instagram sotirju objavila par prelepih sandala koje su nam odmah zapale za oko jedinstvenim dizajnom i zanimljivom bojom.

Kožne sandale prekrivene su sitnim šljokicama koji cipelama daju duohromski efekat na svetlu. Boje prelaze iz roze, nežno plave do nijansi ljubičaste, što je u duhu mermaid core estetike koje oponaša izgled prelepih sirena.

Tanki kaišići optočeni su nešto krupnijim kristalima koji će fenomenalno izgledati pred blicevima kamera. Štikla se širi u podnožnju i obezbeđuje komfor prilikom nošenja, i uz to doprinosi i jedinstvenosti dizajna ove cipele.

Sofija Milošević
foto: Printskrin/Instagram

Ove sandale dizajnirala je Amina Muadi, i ovaj konkretni model zove se Gilda. Muadi je dizajnerka jordansko-rumunskog porekla i njene cipele već su viđene na svetskim zvezdama poput Rijane, Bijonse, Kendal Džener i Hejli Biber. Dizajnira gotovo svaku vrstu cipele, ali najviše voli da se fokusira na štikle i sandale, koje će zaokružiti ceo vaš autfit.

Sofija Milošević, Luka Jović
foto: Printscreen/Instagram

A cena? Prava sitnica. Cene njenih cipela kreću se od 800 do preko 1.000 evra, a jedan par smo našli i za 2.000 evra. Sofija Milošević je za svoje „Gilde“ izdvojila oko 700 evra. Vrede svaku paru.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:



00:09

Sofija Milošević uživa za sve pare


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE