Radio BalkanFox

Četvrta epizoda ‘Superstara’ | 24sata

Prošla je još jedna audicijska epizoda ‘Superstara‘, a deset natjecatelja izborilo je prolaz dalje nakon što su oduševili žiri, Tončija Huljića, Niku Turković, Severinu i Filipa Miletića.

Među natjecateljima koji su prošli bio je Devin Juraj, koji je prvi izašao na pozornicu. Izveo je pjesmu talijanskog benda Maneskin, a potom i hit Miše Kovača. Dobio je četiri ‘da’ i tako prošao dalje.

Foto: RTL

Semir Draganović izveo je pjesmu Željka Joksimovića, a žiri je začudilo to koliko slično njih dvojica zvuče. Prošao je dalje s četiri ‘da’.

Foto: RTL

Pred žiri je stigla i 17-godišnja Hana Ivković i otpjevala pjesmu Tome Zdravkovića ‘Za Ljiljanu’. Hana je kao drugu pjesmu odabrala ‘Rise Up’, a s četiri glasa izborila daljnje natjecanje.

Foto: RTL

Plesačica Gloria Hršak skoro da nije prošla, ali ipak je dobila tri prolazna glasa.

Foto: RTL

Tattoo artist Petar Macukić oduševio je žiri svojom energijom. Tijekom nastupa je zasvirao imaginarnu gitaru i bubnjeve. Dobio je četiri ‘da’.

Foto: RTL

Ajda Lacković je stigla iz slovenskog Nakla na audiciju ‘Superstara’. Odlučila je pjevati ‘Any Man of Mine’ Shanije Twain, a naposljetku je izborila prolaz dalje.

Foto: RTL

Stella ima 23 godine i živi u Njemačkoj, ali njezini roditelji su Hrvati pa dosta vremena provodi u Hrvatskoj. Ona je dio benda The Vanillas u kojem svira i pjeva s Danny koja također ima 23 godine. Zapjevale su autorsku pjesmu ‘Down’ i prošle dalje.

Foto: RTL

Lana Domjanović stigla je iz Sinja, a odlučila je pjevati ‘Rukuju se, rukuju’ od Zane i ‘I Have Nothing’ Whitney Houston. Lana je prošla dalje s četiri ‘da’. 

Foto: RTL

Vivien Kurtović zapjevala je ‘Nah Neh Nah’ od Vaya Con Dios i ‘Mercedes Benz’ od Janis Joplin. Prošla je s tri ‘da’.

Foto: RTL

Rebecca Sponza posljednja je stala na pozornicu i iznenadila žiri svojim glasom. Pjevanjem se počela baviti zbog tate, s kojim pjeva u duetu. Dobila je četiri ‘da’.

Foto: RTL

Tko se vama najviše svidio? Recite nam u anketi.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE