Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za subotu 14. oktobar! Škorpije u ljubavnoj aferi sa prijateljem, Ribe čeka uspeh na poslovnom polju

Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv prvi dan vikenda, ali će se to posebno primetiti na ljubavnom polju.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Dopašće vam se barem dve osobe, a i vi njima. POSAO: Otvoriće se nove mogućnosti u ovoj sferi, ali vi nećete biti raspoloženi za promenu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


BIK

LJUBAV: Imaćete kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali samo posredan, jer je to neko ko živi daleko. POSAO: Možete uspešno započeti sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete puni nerealnih priča, zbog čega ćete izazvati sumnju kod osobe koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Infekcija respiratornih puteva.

RAK 

LJUBAV: Nećete biti u elementu, ali ćete bez obzira na to privlačiti pažnju drugih. Sigurno ćete doživeti ljubav. POSAO: Snažna umetnička i uopšte kreativna inspiracija. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

ljubav


LAV 

LJUBAV: Moguće je da će vas okolnosti razdvojiti od izabrane osobe, ali samo na kraće vreme. POSAO: Poslovno putovanje i uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Zračićete harizmom, zbog čega ćete biti vrlo popularni. Imaćete i vrlo prijatan porodični život. POSAO: Korist od partnerskog posla ili javnog nastupa. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Bićete još zaljubljiviji nego inače, ako je tako nešto uopšte moguće. POSAO: Imaćete uspeha u sferi pružanja usluga i u oblasti medicine. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike da doživite ljubav ili bar aferu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Najviše ćete napredovati ako radite za sebe. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Freepik.com

ljubav


STRELAC

LJUBAV: Očekujte uzbudljive događaje koji će vam uliti optimizam i veru u srećnu budućnost. POSAO: Uspeh u kreativnom radu i u radu sa drugima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite. POSAO: Imaćete jak kreativni naboj i uspeh u svemu što zahteva kreativnost. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete imati prilika za ljubav. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite privatnim biznisom ili nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Imaćete kontakte sa privlačnim osobama, ali moguće je da vam niko neće ulivati poverenje. POSAO: Imaćete više dobrih prilika i uspeha u svemu. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

 

 

 



Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 21. oktobra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Horoskop

Pošto je danas jedan od najvažnijih astroloških događaja u godini, odnosno prstenasto pomračenje Sunca u Vagi, jasno je da ne treba preduzimate nikakve drastične poteze kada su finansije u pitanju.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE