Radio BalkanFox

Zorana Pavić iskreno o muškarcima

Zorana Pavić decenijama je na sceni. Poznata je i po nekim baladama koje je snimila, a na nastupima izvodi i muške pesme, kao i narodnjake.

– Kako da ih ne pevam. Svi znaju da ja obožavam da pevam Džejove balade, ali ne samo njegove. Imam najveći broj pesama upravo njegovih i one su za mene zaista nestvarne. Jedan moj drug mi je rekao da zna zašto ja volim da pevam muške balade. Pitala sam ga zbog čega, a on mi je odgovorio: „Ti voliš da muškarci pate“ (smeh). Možda tu nešto i ima, ali nevezano od šale, to su sve fenomenalne pesme koje imaju jako duboku i specifičnu emociju – izjavila je Zorana kroz osmeh.

„U glumi je najbitnije biti prirodan“

Osim muzike, Zorana vodi i glumačku karijeru.

– Nemam uzore u glumi, u svakoj predstavi gde sam igrala uđem u svoj lik i kažu mi da mi to polazi za rukom. Uostalom ono što kažu pravi glumci, kako školovani tako i oni naturščici a jedan od njih je bio i Pavle Vujisić, najbitnije je biti prirodan. Ne glumatati i ne šmirati. Mislim da to imam od rođenja. Kao mala sam imala lutkarsko pozorište kada sam kod bake i deke bila na salašu i igrala se sa onim lutkama. Mašta je u stvari u prvom planu – kaže Pavićeva.

ATAImages/Antonio Ahel

 

 

„Toše Proeski je uradio ono što neko ne može za deceniju“

Pevačica je prokomentarisala i to što se sve više aktuelnih pevača odlučuje da napravi koncerte, a onda se dotakla pokojnog muzičara Tošeta Proeskog.

– Svako ima neki svoj tajming i mi nikada ne znamo šta donosi sutra. Čudni su putevi Gospodnji. Evo recimo, Toše Proeski je nažalost otišao jako mlad, a on je sa tako malo godina uradio toliko što nekome ne pođe za rukom decenijama na sceni. Kao i da je to bilo sudbinski predodređeno. A sa druge strane, imamo Željka Samardžića koji je u nekim zrelijim godinama postao zvezda i dan danas puni stadione gde god peva. Tako da svako ima svoj tajming kad će da zablista – ispričala je Zorana za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE