Radio BalkanFox

Isplivali detalji memoara Britni Spirs

Dugo očekivni memoari Britni Spirs pod nazivom „Žena u meni“, uskoro će ugledati svetlost dana. Osim toga, biće objavljena i audio-knjiga, čiji će glavni narator biti holivudska zvezda Mišel Vilijams, prenosi Page Six. 

Kako navodi pomenuti medij, u trci za glavnog naratora bilo je mnogo poznatih imena, ali je odluka pala na Mišel zbog sličnih okolnosti u kojima je odrasla i Britni. 

Profimedia

 

– Desila se međusobna privlačnost sa svih strana zbog Britnine moćne priče i onoga kroz šta je prošla kao i Mišelinog sopstvenog integriteta i istorije sa sopstvenim problemima emancipacije – rekao je izvor za Page Six.

U razgovoru za magazin People, Britni je istakla da je knjiga bila „plod ljubavi i svih emocija koje dolaze sa njom“. 

Potom je objasnila i zašto je bilo neophodno da nakon njenog, uvodnog dela, neko drugi čita ostatak memoara. 

Profimedia

 

– Preživeti sve to opet je bilo uzbudljivo, srceparajuće i emotivno, u najmanju ruku. Tako sam zahvalna neverovatnoj Mišel Vilijams što je pročitala ostatak knjige – rekla je pevačica.

Knjiga „Žena u meni“ će se naći u knjižarama od 24. oktobra, a spekulisalo se da je Britni dobila čak 15 miliona dolara da ispriča detalje iz svog života. 

Iza nje su razvodi, borba za oduzimanje starateljstva njenog oca, kao i brojne depresivne faze i mentalni problemi, te ceo svet pomno prati njen život već godinama. Zaintresovani će sada imati priliku da saznaju nešto više o raskidu sa Džastinom Timberlejkom, porodičnim odnosima, kao i odluci da obrije glavu. 

Profimedia

 

– Ubila sam se od posla za ovu knjigu .Imala sam mnogo terapija da bih završila ovu knjigu, tako da vam se više sviđa. A ako vam se ne sviđa, i to je u redu – rekla je pevačica tokom jula na Instagramu. 

Izvori za Page Six dodali su da je Britni bila „brutalno iskrena“, kao i da „ne postoji tema koja je bila zabranjena“. 

Međutim, najaktuelnija tema u vezi njenog života, tačnije razvod od Sema Asgarija, nije pomenuta. Razlog je vrlo jednostavan – rukopis je već bio završen kada se saznalo za krah njihovog braka. Ali, njeni najverniji obožavatelji ne moraju da brinu jer je i sama Britni na Instagramu najavila da planira pisanje i drugog dela, te se pretpostavlja da će tu obraditi i poslednji razvod. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE