Radio BalkanFox

Hoće li on biti novi James Bond? ‘Aaron Taylor-Johnson je favorit za tu ulogu’

Nakon što je glumac Daniel Craig odustao od uloge Jamesa Bonda, i to nakon pet filmova iz te franšize, počelo se nagađati tko bi mogao utjeloviti najpoznatijeg filmskog špijuna. 

Daily Mail doznaje kako je jedan čovjek najveći favorit – Aaron Taylor-Johnson, 33-godišnji britanski glumac, poznat po ulogama u filmovima ‘Kick-Ass’ i ‘Osvetnici’. Izvor je za Daily Mail poručio i kako bi novi film o Jamesu Bondu mogao režirati Christopher Nolan.

Foto: Instagram/kerolaychaves

– Aaron Taylor-Johnson trenutno je favorit za tu ulogu, a Nolan je jako zainteresiran da napravi nešto drugačije s franšizom – poručio je izvor. 

Filmovi

Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net

Nolan i Taylor-Johnson već su surađivali, i to 2020. u filmu Tenet. Iduće godine izaći će film ‘Kraven The Hunter’ u kojem Taylor-Johnson glumi glavnog lika Sergeja Kravinoffa. S njime je Russell Crowe koji glumi njegovog oca. 

Taylor-Johnson oženjen je Samanthom Taylor-Johnson (56) koju je upoznao kad je imao tek 18 godina, a ona 42, i to na snimanju filma ‘Nowhere Boy’. Oženili su se 2012. godine i zajedno imaju dvoje djece. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE