Radio BalkanFox

Dr Čubrilo tvrdi da čini čuda za stomak, pogotovo ako imate problem sa ŽUČNOM kesom!


U Srbiji, svaka deseta žena i svaki petnaesti muškarac suočava se sa problemima kamenaca u žučnoj kesi. Ovi pacijenti često pate od tegoba kao što su otežano varenje, nadimanje, neredovna stolica i specifični bolovi povezani s prisustvom kamenaca u žučnoj kesi.

Pored redovnih medicinskih pregleda i promocije zdravog načina života, dr Dejan Čubrilo preporučuje jednostavnu, a korisnu naviku koja može pomoći svima koji se suočavaju s problemima u radu žučne kese. To je svakodnevno konzumiranje mešavine limuna i maslinovog ulja, koja ima blagotvoran uticaj na unutrašnje organe.

Naročito ovo savetujem osobama koje imaju presavijenu žučnu kesu ili imaju mulj u njoj – objasnio je dr Čubrilo, profesor fiziologije na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu gostujući na Prvoj.

Prema dr Čubrilovim rečima, kombinacija limuna i maslinovog ulja ne samo da pomaže u čišćenju unutrašnjih organa, već takođe podstiče povećanje nivoa kortizola u organizmu. Ova hormonska promena je ključna za buđenje tela i pripremu za naporan dan pred nama, pružajući nam potrebnu energiju za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE