Radio BalkanFox

Maja Marinković nastavila da provocira Filipa Cara, pomenula njegovu prvu ćerku

Rijaliti učesnica Maja Marinković, po ko zna koji put provocira objavama svog bivšeg partnera, Filipa Cara.

Maja Marinković
Maja Marinković • TikTok




Iako je nakon skandala sa svojom verenicom Aleksandrom Nikolić, Car odlučio da se skrasi, preseli u Beograd i posveti njihovoj naslednici koja je na putu, Maja Marinković ne prestaje da „gura nos“ gde joj nije mesto.

Filip Car i Aleksandra Nikolić
Filip Car i Aleksandra Nikolić

Naime, starleta je podelila snimak na Tik-tok platformi, pevušeći dobro poznatu numeru pevačice Milice Pavlović „Posesivna bivša“, te je sam tekst svima ulio sumnju da aludira upravo na Filipa.

– „Rasturiću vezu s njom, biće rusvaj, biće lom…“ – delić je teksta pomenute numere. A deo koji je posebno privukao pažnju jeste: „Moje ime će večno da zna, kad ćerku prvu nazoveš ko ja.“ S obzirom da Aleksandra i Car očekuju ćerku, ovo se i te kako čini da nije slučajnost sa Majine strane.

Maja Marinković
Maja Marinković

Podsetimo, prilikom jednog gostovanja, Maja Marinković surovo je oplela po odnosu bivših cimera:

– Zašto praviš dete nekome koga ne voliš? Rekao mi je da je ne voli, kada spava sa njom, misli na mene – rekla je Maja, pa spomenula puštanje njegovih klipova u javnost:

Kada sam objavila sve te poruke, moj telefon je pun snimaka, i onih eksplicitnih, ali ukoliko Lesi ne bude bio poslušan, verovatno će se to i desiti. Ja nisam neko ko preti, ali ne dozvoljavam da neko blati moje ime. – rekla je Marinkovićeva.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE