Radio BalkanFox

Maja Nikolić zahvaljujući Ceci zaradila 7.000 evra

Pevačica Maja Nikolić već godinama je na estradi, a tek sada je otkrila da je najveći bakšiš dobila zahvaljujući hitovima svojih kolega. 

– Bilo je to u decembru prošle godine, kada sam nastupala u jednom klubu u Beogradu. Jedan čovek mi je za Cecinu pesmu „Kukavica“ dao bakšiš od 7.000 evra. Sve sam podelila sa svojim bendom. Pre osam godina sam isto dobila veliki bakšiš kada sam pevala „Lažeš, zlato“ od „Bijelog dugmeta“. Među gostima je bio jedan naš poznati sportista koji živi u Italiji i koji mi je tada dao 5.000 evra.

ATAImages/Antonio Ahel

 

Pevačica ima u planu i velike koncerte u Beogradu.

– Volela bih da napravim nekoliko koncerata zaredom u Centru „Sava“. Sledećeg aprila se svečano otvara renovirana velika dvorana, na čijim sam daskama odrasla i učestvovala na raznim festivalima. Nakon što izbacim novi album, koji pripremam s Raletom, obradićemo sve moje stare hitove kao što su „Odlazi“, „Varali me svi“, „Ako veruješ“, „Dragane“, „Uzmi me“ i „Napustio si sve“ i onda ću zakazati beogradsku Arenu. To će, verujem, biti najviše za dve godine.

Osvrnula se i na komentar Jelene Karleuše da je muzika Aleksandre Prijović „treš“. 

– Jelena ima pravo na svoje mišljenje, ali ne slažem se s njom. Obožavam Aleksandru Prijović. Ima najbolji album, odličan vokal, pristojna je i dugo će trajati.

ATAImages/Antonio Ahel

 

Podržava mlade repere, ali smatra da njihove pesme nisu hitovi. 

– Podržavam i Vojaža i Nućija i sve ostale repere i trepere. Zahvaljujući mlađem sinu Lazaru, koji ima 17 godina, čula sam za sve njih i neke pesme mi se baš dopadaju. Iskreno, mislim da je ta popularnost kratkog daha. Ništa što nije umetnost i što nije pevanje, već repovanje i trepovanje, ne može dugo da traje i to ne mogu biti hitovi. Veliki legendarni hitovi jesu numere u kojima se peva. Znači, to su pesme Silvane Armenulić, Tome Zdravkovića, Predraga Živkovića Tozovca, Maje Odžaklijevske… Nijedna rep pesma nije postala evergrin i ne verujem da će se to ikada desiti.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE