Radio BalkanFox

Maja Nikolić o bakšišu

Pevačica Maja Nikolić (48) otkrila je kakvi su joj planovi, te prokomentarisala koleginicu Aleksandru Prijović (28).

– Volela bih da napravim nekoliko koncerata zaredom u Centru „Sava“. Sledećeg aprila se svečano otvara renovirana velika dvorana, na čijim sam daskama odrasla i učestvovala na raznim festivalima. Nakon što izbacim novi album, koji pripremam sa Raletom, obradićemo sve moje stare hitove kao što su „Odlazi“, „Varali me svi“, „Ako veruješ“, „Dragane“, „Uzmi me“ i „Napustio si sve“ i onda ću zakazati beogradsku Arenu. To će, verujem, biti najviše za dve godine – kazala je Maja.

Maja Nikolić
foto: Kurir Televizija

Prija joj se, kako kaže, jako dopada.

– Obožavam Aleksandru Prijović. Ima najbolji album, odličan vokal, pristojna je i dugo će trajati – ističe Maja, pa dodaje da joj je svojevremeno jedan sportista dao najveći bakšiš.

Takođe, ona je nedavno gostovala u emisiji Puls Srbije gde je zajedno sa voditeljem Ivanom Gajićem prokomentarisala ovu navodnu Karleušinu izjavu.

– Jelena je kontroverzna osoba. Ne može Milica da se naljuti jer je to Jelenin način komuniciranja i intrigiranja javnosti i medija. Zašto bi se naljutila? Njih dve se druže – navela je Maja.

Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs / Puls Srbije / Informer

Bonus video:



01:13

ZLATA PETROVIĆ JE OSTAVILA NA CEDILU U NEZGODNOJ SITUACIJI?! Maja Nikolić: Tražila sam pomoć, rekla mi je DOSTA SAM TI POMAGALA!


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE