Radio BalkanFox

Stajling Anastasije Gudelj na meču Mađarska-Srbija

Stajling koji je pevačica odabrala za meč Mađarska-Srbija je jednostavan, ali vrlo šik, a dozu glamura je svemu dala elegantna tašnica

Anastasija Ražnatović Gudelj na utakmici Mađarska-Srbija
Anastasija Ražnatović Gudelj na utakmici Mađarska-Srbija foto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

Fudbalska reprezentacija Srbije juče je gostovala Mađarskoj u Budimpešti, a naši momci nisu se proslavili na Puškaš areni.


Nije fudbalerima značila ni podrška srpskih navijača, među kojima je bila i Anastasija Gudelj, poznata pevačica i supruga Nemanje Gudelja, našeg popularnog reprezentativca i igrača Sevilje.


Poraz srpske reprezentacije Anastasija je pratila u društvu prijatelja, a ona je bila fenomenalno stilizovana – savršeno za početak jesenje sezone i ovu ležernu priliku.

 

Novopečena gospođa Gudelj izgledala je vrlo trendi u košulji-haljini na kopčanje, a opredelila se za model cvetnog dezena, koji krasi print prikladniji za jesen nego u prolećnim danima: vrlo sitni i zbijeni cvetovi u zelenim, žutim i ljubičastim tonovima.

 


Ovaj praktični komad Anastasija je kombinovala s kožnom jaknom crne boje, klasičnim modelom oštrih revera, kratkim chunky čizmama masivnog đona, a sve je upotpunila jednom posebnom tašnicom.


U pitanju je aksesoar modne kuće Gucci, model Marmont, izrađen tehnikom matelassé, koja čini da deluje prošiveno, i to od kvalitetne crne kože. Jedan je od najpraktičnijih komada ovog brenda proteklih sezona i savršen za veče u gradu jer u ovu tašnicu staju najosnovnije potrepštine.

 

Anastasija Ražnatović Gudelj na utakmici Mađarska-Srbija nosila je Gucci torbicu
Anastasija Ražnatović Gudelj na utakmici Mađarska-Srbija nosila je Gucci torbicufoto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

Ona se nosi na ramenu, okačena o dugačak kožni kaiš s lančićima pri dnu, a ima postavu od mikrovlakana sa završnom obradom sličnom antilopu.


Identičan model s metalnim GG monogramom u zlatnoj boji na sajtu brenda Gucci prodaje se po ceni nešto većoj od 1.300 evra, a Anastasija Gudelj se opredelila za varijantu s crnim logotipom.

 

BONUS VIDEO

Anastasija sa tribina navija za muža Gudelja

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE