Radio BalkanFox

karleušina haljina u hit tvitu

Jelena Karleuša

TV Pink printskrin

Izgled pop dive Jelene Karleuše u emisiji „Hit tvit“ zagrejao je atmosferu kako u studiju na Pinku, tako i kod gledaoca.

Čipkana haljina brenda „Dolce & Gabanna“, koja košta 1.450 evra, izazvala je pravu pomamu na mrežama, pa su o tome komentarisali i gosti Milomir Marić i Dragan Vučićević.

Desilo se nešto…. Gledao sam u Vučićevićev telefon. Narod ne interesuju putevi, interesuje ih samo haljina Jelene Karleuše – rekao je Marić.

Portali su se bavili njenim izgledom, nisam ja. Izašla je slika, odmah su našli koliko košta Jelenina ekskluzivna haljina – rekao je Dragan.

Dragan Vučićević

TV Pink printskrin

Moja haljina je veći problem od kilometara i auto-puteva u Srbiji… Kad je reč o njenoj ceni, ja sam celu noć pevala u Nemačkoj i došla pravo ovde u emisiju, bez spavanja. Ja sam ovu haljinu zaradila – istakla je Karleuša i dodala:

– Dešava se nekoliko meseci neprevda prema meni. Stavlja mi se meta na čelo. Pominju se silni mioni koje sam dobila. Žeton pevačica, kako me zovu. Ovaj posao radim skor0 30 godina, to je izjavio jedan potpuno nepoznati momak iz jedne stranke, oni se koriste estradnim marketinškim trikom, pominanje mene zarad marketinga. Demantujem da sam dobila taj novac, to nije istina i rzžno je da mi se stavi meta na čelo – istakla je pevačica.

– Ti za veče dobiješ pet ili deset haljina? – nagađao je Marić.

Nije bitno. Niko mi je nije poklonio, niti platio. Sama sam je zaradila – odsečno je rekla Jelena Karleuša u Hit tvitu, a njeno izdanje pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE