Radio BalkanFox

Jelena Jovičić pre glume radila u butiku


Jelena Jovičić danas je jedna od popularnijih domaćih glumica, a osim što je stalni član Pozorišta na Terazijama, gledaoci imaju priliku da je gledaju u domaćim serijama poput „Vojne akademije“ ili „Vrata do vrata“. 

Međutim, malo je popularno da je spontano postala glumica. Naime, Jelena je u mladosti radila u butiku, a slučajan susret promenio joj je život iz korena.

 

 

„Jednog dana došla sam u butik u kom sam radila, ugledala ogromnu gužvu i čula da Kusturica snima film. Dok sam stajala ispred i pušila, prišao mi je njegov asistent i ponudio mesto statiste. Odbila sam, pa se on posle pola sata vratio i ponudio mi epizodnu ulogu“, ispričala je Jelena, prenosi Telegraf. 

Osim Emira Kusturice, na njenu odluku da odabere glumački poziv uticala su još dva glumca. 

„Našminkali su me, ubacili u neku prikolicu i rekli: ‘Akcija!’ Tako se desilo da s Kusturicom provedem čitavih šest meseci snimajući film ‘Crna mačka, beli mačor’ i da zahvaljujući tom genijalnom reditelju magistriram glumu i pre nego što sam se na nagovor Sergeja Trifunovića i Ivana Bekjareva upisala na Akademiju“, kaže Jovičić, kako prenosi „Telegraf“.

 

 

Ona je dodala i da je u srednjoj školi radila dodatne poslove koji nisu povezani sa glumom.

U srednjoj školi sam iz dosade, a i da bih zaradila neki pristojan džeparac, radila kao konobarica u jednom pančevačkom kafiću. Na taj potez odlučila sam se svojevoljno, iako nije bilo realne potrebe da radim, osim što sam želela da od ranog detinjstva razvijam osećaj odgovornosti“, objasnila je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE