Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA 16. OKTOBAR Blizancima nesuglasice sa partnerom, Devici nepredviđena situacija na poslu


OVAN

POSAO: Generalno vam današnji dan nije povoljan. Izbegavajte početak bilo kakvog novog posla. Moguće je da ćete biti opterećeni nekim brigama koje vam se vezuju za prošlost.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas svađa sa voljenom osobom. Za slobodne pripadnike ovog znaka je dan sasvim povoljan za nova poznanstva i početak flerta sa nekim.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom su naglašeni kod vas i inače možete sada da budete skloni upalnim stanjima kada je u pitanju zdravlje urogenitalnog trakta, pa povedite računa.

BIK

POSAO: Niste očekivali neke od događaja koji su naglo nastali na poslovnom planu i sada pokušavate da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite iako to nije lako.

LJUBAV: Pred vama je period koji može da bude na neki način izazovan na polju ljubavi. Moguće je da osećate da vam je neophodno da budete malo sami.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt, mogući su problemi kod vas na ovom polju. Važno je da se posvetite svom zdravlju i da se potrudite da na neki način ojačate svoj imunitet.

BLIZANCI

POSAO: Funkcionišete pod velikim pritiskom, obaveze se samo nižu jedna za drugom. Moguće je da imate utisak da ništa ne možete da rešite sasvim lako.

LJUBAV: Imate neke nesuglasice sa partnerom. Mogli biste da ih razrešite ako samo malo spustite gard i pokažete strpljenje u komunikaciji. Potrudite se da budete prizemniji.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i podložni ste novim problemima sa zdravljem. tokom narednog perioda biste mogli da imate pad imuniteta koji će vas mučiti.

RAK

POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa saradnicima i to vas može dovesti do manjih komplikacija u vezi samog posla. Pred vama je dan koji vam donosi napetost.

LJUBAV: Poznanstvo koje u vama budi osećanja nije baš primereno, moguće je da se radi o nekim komplikovanim okolnostima koje bi mogle da stanu na put vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su naglašeni kod vas u narednom periodu, možete u većoj meri da budete skloni tegobama koje su vezane za kardiovaskularni sistem.

LAV

POSAO: Ukoliko razmišljate o prekidu radnog odnosa ili planirate promenu radnog mesta današnji dan vam je odličan. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

LJUBAV: Očekuju vas burne promene na polju ljubavi. Ukoliko ste u paralelnoj vezi, biće skandala i može doći do otkrivanja tajnog odnosa. Dosta stresa vam dolazi.

ZDRAVLJE: Čuvajte se stomačnog virusa u narednom periodu. Možete da imate veće probleme sa varenjem i komplikacije vezane za želudac. Pazite na svoju ishranu.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nepredviđene situacije na polju posla međutim, dovoljno ste snalažljivi da se adaptirate u toj situaciji i da za sve ipak nađete rešenje.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo je jako dobra i samo čekate da se desi taj prvi korak među vama. Možete da očekujete da će vaš odnos da se aktivira još više.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima u narednom periodu jer možete biti skloni problemima sa prehladom, kao i tegobama koje su vezane za disajne puteve generalno.

VAGA

POSAO: Moguće su odluke koje će na neki način obeležiti vašu karijeru. Pred vama je povoljan period za važna poslovna dešavanja koja će na neki način obeležiti vašu karijeru.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o prekidu veze ili braka u kojem ste nezadovoljni. Praznici su vas naveli na potragu za sopstvenom srećom i spremni ste da menjate sve.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi trebala da vam bude više uravnotežena kako biste mogli da postignete dobar balans na polju zdravlja. Posavetujte se sa nutricionistom.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete rešiti dileme koje ste imali na ovom polju i da ćete sada prilično lako doneti novu poslovnu odluku. Spremni ste da se posvetite svom poslu i da rešavate neke važne stvari.

LJUBAV: Moguće je da osoba koja vam se dopada odavno prema vama gaji simpatije samo vam to nikada nije pokazala. Pred vama je period u kojem će neke stvari isplivati na videlo.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor u narednom periodu. Moguće je da ćete imati zdravstvene probleme jer ćete biti hronično iscrpljeni. Nađite više vremena za san.

STRELAC

POSAO: Nije vam povoljan dan za nove poslovne odluke niti za bilo kakve promene na ovom polju. Važno je da budete spremni da sa svojim saradnicima pravite kompromise.

LJUBAV: Postoji osoba sa kojom se viđate neobavezno i niste spremni da joj pružite nešto više od toga iako vam ona to na neki način traži… Očekuje vas zahlađenje odnosa.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste prilično umorni i da vam je zdravlje sada u minus fazi. Bićete skloni padu imuniteta. Potrudite se da pojačate unos vitamina i da više odmarate.

JARAC

POSAO: Oslanjate se na ljude iz poslovnog okruženja sa kojima ste u prošlosti imali dobru saradnju. Možete da očekujete da ćete biti zadvoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Pokušavate da postanete aktivniji pri komunikaciji sa suprotnim polom ali vam je samopouzdanje malo poljuljano. Važno je da budete spremni da radite na sebi.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno povoljan period za polje zdravlja. Ne biste trebali da imate bilo kakve razloge za brigu u narednom periodu. Povoljan dan je pred vama.

VODOLIJA

POSAO: Poslovne promene su pred vama. Biće vam potrebno neko vreme da odlučite u kom pravcu vi želite da idete na ovom polju. Nalazite se pred određenim dilemama.

LJUBAV: Spremni ste za novo poznanstvo i novu vezu. Ne osećate se dobro kada ste sami i potreban vam je neko sa kim ćete moći da ostvarite emotivnu stabilnost.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i možete imati probleme sa aknama, iritacijama, crvenilom ili dermatitisom. Na vreme se posavetujte sa vašim dermatologom oko svega.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete prilično dobar dan. Nećete biti preterano opterećeni poslovnim obavezama. Važno je da se potrudite da se skoncentrišete na svoj posao.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja se ponaša kao da se dvoumi. Moguće je da ipak nećete uspeti da ostvarite ozbiljnu vezu sa njom jer se njen distanciran stav nastavlja.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu i toga treba da budete svesni. Potrudite se da ipak odlazite na redovne lekarske kontrole.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE