Radio BalkanFox

Kako su se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević venčali

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević jedan su od najskladnijih brakova na javnoj sceni. Iako su ih mnogi kritikovali zbog razlike u godinama, oni ne mare, već slave godišnjicu braka u najvećoj ljubavi.

Njihova ljubavna priča započela je na društvenim mrežama, a venčali su se pre deset godina, čak i spontano.

– U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite – izjavila je Verica.

ATAImages/Matija Stanisavljević

 

 

Kreatorka je želela da stane na ludi kamen baš u četvrtak zato što je čula da brakovi koji se tada sklope, traju celog života. Majka joj je rekla kako mlade ne treba sebi da šiju venčanicu, pa to nije učinila. 

 – Imali smo stotinak gostiju, među kojima su bili Veljkovi roditelji, sestre, kumovi, rodbina. Prisustvovao je moj sin Mića, Elena je bila u Londonu, a Milena u Njujorku. Bili su tu i naši prijatelji Boško Jakovljević, Leontina, Tijana Dapčević. Sve je bilo neformalno, bez spektakularne dekoracije, dres-koda, lososa i šampanjca – ispričala je Rakočevićeva za Hello, prenose mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE