Radio BalkanFox

Džejda Pinket Smit otkrila Tupakovu tajnu

POSLE 27 GODINA OTKRIVENA VELIKA TAJNA TUPAKA: Bivša žena Vila Smita progovorila o slavnom reperu i otkrila šta je povezuje s njim

Foto: WG/MPI / Film Stills / Profimedia, Printscreen/Facebook

Glumica Džejda Pinket Smit je u intervjuu kojim je najavila svoje memoare „Worthy“ govorila i o tajni koju njen prijatelj Tupak Šakur nije želeo da podeli sa javnošću. Ona je čuvenog repera koji je ubijen 1996. u Las Vegasu nazvala srodnom dušom, a onda je otkrila šta ih je sve spajalo.

Džejda Pinket Smit rekla je ranije da joj je 2018. dijagnotikovana alopecija, a sada je ispričala da je reper Tupak takođe bolovao od ove autoimune bolesti koja uzrokuje gubitak kose.

Tupak Šakur
foto: Profimedia

– Nikada nije govorio o alopeciji od koje je bolovao – rekla je za People i naglasila da je reper dobio ovu bolest 1991. nakon što su ga uhapsili u Kaliforniji.

Čuveni muzičar tužio je policiju zbog brutalnosti, kako je navedeno u njegovoj tužbi u kojoj je tražio odštetu od 10 miliona dolara. Na kraju je spor rešen isplatom do 42.000 dolara.

– Nakon što su ga policajci pretukli u severnoj Kaliforniji, počeo je da gubi kosu. A njegovi oblici alopecije bili su daleko ekstremniji od mojih – rekla je glumica i napomenula:

– Mislim da Tupak nikada nije govorio o svojoj alopeciji, ali takođe je izgledao jako dobro sa ćelavom glavom. Ali to je bilo u vreme i era u kojoj jednostavno ne biste pričali o tome.

Džejda Pinket Smit
foto: Printscreen/Facebook

Džejda je sigurna da bi reper danas slobodno govorio o toj temi.

Džejda Pinket Smit pojavila se u subotu uveče na aerodromu u Njujorku što je njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je u emisiji „Today“ rekla da su ona i Vili Smit rastavljeni već sedam godina iako je javnost smatrala da su u braku odnosno zajedno. Glumica je bila veoma raspložena, pogledajte slike koje to i prikazuju.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:



00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE