Radio BalkanFox

Besna bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla u Palatu

Mirjana Antonović

Foto: Telegraf.rs

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića doputovala je pre dava dana iz Amerike i danas, 16. oktobra pojavila se na zakazanom ročištu sa pevačem.

Devinova majka se jutros pojavila ispred Palate u beloj odevnoj kombinacija, a o Miroslavu s kojim se tuži decenijama nije želala mnogo.

Ona je pre suđenja istakla da su joj ročišta i dolasci u Srbiju postali veoma naporni.

– Ne smem da pričam. Samo mogu reći da je ovo cirkus. Sve je već utvrđeno, ceo svet zna da je Devin sin Miroslava Ilića. On to zna, sud to zna, cela Srbija – rekla je ona za „Blic“ i dodala:

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović

Foto: M.M./ATAImages

– Čemu ovo maltretiranje? Ja ne znam zašto. Sve ovo me umara, ja svedoke moram da dovlačim iz Amerike, moram da ih molim da dođu… Veliki je put, veliki trošak. Ne znam koji je cilj. Za mene je jako konfuzna situacija.

Podsetimo, pre dva dana Mirjana je dopustovala u Beograd, a tada ju je na aerodromu sačekala Benina i njena zajednička prijateljica.

– Stigli smo u Beograd. Diana, David i ja. Odmah počela frka sa izgubljenim koferima. Još ne mogu da ih nađu“ – napisala je u subotu Antonovićeva, a još se ne zna šta je sa njihovim koferima.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE