Radio BalkanFox

Kako izgleda Bogdan, sin Nebojše Dugalića?

Srpsku javnost je oduševio kada je osvojio prestižnu nagradu u Helsinkiju

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumac Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana uživaju u bračnom životu već dugi niz godina. Za dve decenije koliko su u braku dobili su petoro dece: Janu, Vidana, Bogdana, Kalinu i Ilinu.

 

Kao i svi roditelji i Nebojša se uspehu svoje dece raduje više nego svom sopstvenom. Nakon teškog perioda tokom kojeg se glumac borio sa kreditom koji je uzeo od banke, usledila je radost u domu Dugalića.

 

Nebojša je tom prilikom predstavio uspeh svog sina Bogdana i lepe vesti objavio na društvenim mrežama. Naime, Bogdan je pasionirani ljubitelj muzike od malena. On je pijanista, a njegov talenat nije ostao neprimećen ni van granica naše zemlje.

 

 

Vredan dugogodišnji trud isplatio se kada je osvojio drugo mesto na prestižnom pijanističkom međunarodnom takmičenju pijanista „Maj Lind“ u Helsinkiju.

 

Mladom pijanisti pripala je nagrada od 25.000 evra, a Dugalić je dobio i specijalnu nagradu za kamernu muziku u iznosu od 8.000 evra.

 

Ono što se dogodilo u protekle dve nedelje je pravo čudo! Čast je dobiti dve nagrade na takmičenju ‘Maj Lind’. Biti u mogućnosti da sviram u svim krugovima izvodeći kamernu muziku, uz neverovatan orkestar, i koncert u Helsinškom muzičkom centru s finskim radijom i izvanrednom dirigentkinjom Anom Marijom Helsing ono je što zaista nazivam blagoslovom – napisao je Bogdan Dugalić na svom Instagram profilu.

 

 

Radost nije skrivao ni otac mladog pijaniste.

 

Samo da podelimo radost! Dve nagrade na međunarodnom takmičenju ‘Maj Lind’ u Helsinkiju, Finska. Nagrada za najbolje izvođenje kamernog dela i drugo mesto u finalu – napisao je glumac.

 

Da podsetimo, Nebojša i njegova supruga Dragana su se venčali pre više od 20 godina i u braku su dobili dobili petoro dece. Dragana je, zbog obaveza oko velike porodice, zapostavila glumačku karijeru, a Nebojša je jednom prilikom rekao da mu je ona najveća podrška.

 

 

Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom to što sam radio u poslednje vreme. Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama, kako ne bismo dosadili sami sebi“, rekao je on jednom prilikom za medije – preneo je „Telegraf“.

 

Bonus video:

 

Kakav je odnos glumaca kad se kamere ugase? 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE