Radio BalkanFox

Ana Ćurčić isprozivala Milenu Kačavendu pa spomenula njene brojne poroke

Iako zadrugarka Milena Kačavenda redovno priča o nekadašnjoj prijateljici Ani Ćurčić na imanju u Šimanovcima, učesnica prethodne sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“ uglavnom ostaje nema na njene prozivke.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier




Ana tek tu i tamo za medije poruči da će sa Milenom svesti račune na sudu, ali je, po svemu sudeći, poslednje Kačavendino izlaganje bilo kap koja je prelila čašu, te se Ćurčićeva oglasila putem svog Instagram nalogu i spomenula zadrugarku.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink)
Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ko je kriv? Ja, unutra u „Zadruzi 6“ koja apsolutno priča istinu u svakom smislu, ili lažna kuma koja spolja priča o zavisnosti da li je pila rakiju (dunju posebno voli) ili vino (vino ne bira, daj šta daš, samo da je belo) ili miks oba. E to je baš kritično. Da vas čujem – napisala je Ana na društvenim mrežama i izazvala lavinu reakcija među pratiocima.

Ana Ćurčić (Foto: Instagram/ana_curcic_official)
Ana Ćurčić (Foto: Instagram/ana_curcic_official)

Ana Ćurčić se, sa druge strane, nedavno našla na meti nekadašnjeg zadrugara Ivana Marinkovića, a šta je on ispričao o njoj u poslednjem intervjuu pogledajte u odvojenom tekstu: Otkrivena još jedna tajna Ane Ćurčić – njen neprijatelj sve saznao: “Bio je intiman sa njom“




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE