Radio BalkanFox

Koja boja kose je najlakša za održavanje? Frizeri objasnili šta se najviše isplati

Ukoliko želite da potrošite minimum novca, ali i vremena kod frizera, bilo bi dobro da se u nastavku teksta informišete o načinu farbanja koje će vam to omogućiti.

Ako se godinama farabate onda znate koja je muka sačekati između dva termina za farbanje uz vidljiv izrastak. Ovo je posebno teško ako se farbate u svetlu boju, a vaš izrastak je veoma taman ili vam kosa vrlo brzo raste. Frizeri, međutim, i za to imaju leka i preporučuju da se – delimično ofarbate. 

– Svi tretmani koji ne menjaju prirodan izgled korena i krajeva odgovaraju ovakvom zahtevu. Ako se odlučite za radikalne pramenove, izrastak će dobiti izgled trake u drugoj boji. Međutim, ako ne dirate koren kose, linija neće biti nimalo vidljiva – objašnjava Lorena Valdez, koloristkinja iz Čikaga.

Foto: Shutterstock

Pramenovi su daleko lakši za održavanje


Kako kaže, najviše se isplati balejaž, jer ova tehnika nežno posvetljuje kosu, baš onako kako bi na nju delovali i sunčevi zraci.

– Dobro rešenje su i vrlo sitni svetliji pramenovi – objašnjava i poznati frizer Brajan Okonor.

– Oni mogu veoma lako da se prilagode izrastku, pod uslovom da se dobro odabere boja kojom nastavljate farbanje – zaključuje.



Isprobajte domaći šampon koji čini čuda za lepotu vaše kose!

Moda i lepota

Ako vam je kosa suva i oštećena, postoji prirodno rešenje. Efikasan domaći šampon koji neguje i oporavlja kosu je lako napraviti, od samo nekoliko sastojaka.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE