Radio BalkanFox

Mladi bračni par kupuje LUKS VILU u Atini!


Pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, kupuju kuću u Atini. Na ovaj korak su se odlučili kako bi imali neophodan mir, ali i udobnost, kada Kaća ode s ćerkicom Katjom kod Marka, koji tamo živi i igra fudbal za njihov prvoligaški klub Kifisija.

Marko se preselio u Atinu pre dva meseca i sada živi u apartmanu koji mu je iznajmio fudbalski klub za koji igra. Međutim, kako on nema dovoljno prostorija i luksuz na koji su Gobeljići navikli, njih dvoje su odlučili da pazare nekretninu u kojoj će uživati kada god su na okupu – ispričao je za „Informer“ izvor blizak ovom paru i dodao da je pevačica izrazila želju i da vila ima bazen.

Kaća i njena porodica već imaju vilu s bazenom na primorju, ali Crnogorskom. Odrasla je u svojoj kući u Budvi, gde i dalje porodično odsedaju preko leta. Sada bi volela da sličnu takvu pronađe i u Grčkoj, pa da njihova ćerkica Katja boravi na oba mora i da uživa gde god da ode. Agenti već tragaju za nekretninom koja, osim bazena, treba da ima i dvorište, puno zelenila, veliki dnevni boravak i više spavaćih soba kako bi mogli da ugoste i roditelje, ali i prijatelje, dadilju... – ispričao je izvor blizak Gobeljićima.

Kaća i Katja su bile kod Marka u Atini pre nedelju dana i tom prilikom su pogledali nekoliko kuća.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE