Radio BalkanFox

Edita Aradinović ostala bez uloge

Jelena Karleuša, Koncert, Beograd na vodi

Foto: Nikola Tomić

Edita Aradinović navodno je ostala bez uloge u jednom filmu zbog skandala, odnosno tuče sa sestrom Indi Aradinović koja se dogodila pre nekoliko meseci.

Popularna pevačica i sama je u nekoliko navrata isticala je imala razne planove kada je u pitanju karijera, ali da ih je taj događaj sprečio.

Jedna od najvećih želja bila joj je da igra u filmu, a ta prilika joj se nedavno i ukazala i bila je na korak da je ostvari.

Ipak, do toga nije došlo jer je u poslednjem trenutku izbačena iz projekta.

Tačan razlog za ovakvu odluku produkcije je navodno veliki skandal koji se desio pre nekoliko meseci, kada je u javnost dospeo video-snimak na kom se vidi tuča Edite i njene rođene sestre Indire Indi Aradinović, piše Kurir.

O tome se danima pisalo i u medijima i na društvenim mrežama, naravno, u negativnom kontekstu. Zbog toga su producenti odlučili da Editi otkažu saradnju jer im ne odgovara da u svom projektu imaju osobu kojoj se desio ovakav skandal u skorijoj prošlosti, navodi pomenuti medij.

Editi je ovo veoma teško palo i danima se nije osećala dobro, a često je plakala. Da joj je i danas teško zbog toga što je ostala bez filmske uloge, može se zaključiti po njenim izjavama, u kojima ističe kako joj je tuča sa sestrom uništila planove.

– Taj skandal me je mnogo koštao. Zbog toga sam izgubila mogućnost da ostvarim jednu od svojih velikih želja iz detinjstva. Ali neću ništa da pričam o tome – rekla je Edita nedavno.

Inače, Edita je dobila poruku sa pitanjem za komentar, a ikao je rekla da će se javiti, to nije uradila.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE