Radio BalkanFox

Presedan u Zadruzi – Bebica postavio potrčke za tekuću nedelju, Miljana od besa najavila da ide

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

„Znam koliko je Bebica čekao da postavi potrčke ove večeri“

Ponedeljak veče je rezervisano za emisiju “Izbor potrčka“. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Macanoviću Bebici, kako bi odmah otkrio ko će biti potrčci ove nedelje.

Večeras ćemo da napravimo jedan presedan. Znam koliko je Bebica čekao da postavi potrčke ove večeri. Bebice, da te čujemo – kazala je Ivana Šopić.

– Neka ustanu Helena i Terza, Slađa i Predsednik. Jovana Cvijanović i Gačić, Lejdi Di i Munja, mogu Pablo i Sara Marbelja. Ja sam rekao da se Helena igra sa Terzom, kako bi izrevoltirala Milicu. Nju zanima samo njena reakcija. Što se tiče Lejdi Di i Munjeza, ona je redovno ljubomorisala njemu jer spava pored Stefani, a on njoj na Manuela, čak je danas zamerao odnos sa Pablom. – rekao je Bebica.

– Munji ne ljubomorišem, jer nema emocija s moje strane. Ne kažem da je nemoguće da se nešto des, ali je sada tako kako je. Zezam se za odnos sa Stefani – istakla je Lejdi Di.

- Što se tiče Jovane i Nemanje, ne bih njih da stavim za potrčke, ne znam kako bi se slagali. Slađana i Predsednik su m jako zanimljivi, ali ni njih ne bih da stavim za potrčke. Neka sednu svi parovi. Onaj koga bijh stavio za potrčke ove nedelje će biti Bojana i Anđela. Čuo sam Anđela ima podršku roditelja - istakao je Bebica.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Za razliku od Bebice koji ne zna šta je dostojanstvo, idem s ponosom u izokaciju. Super ćemo se zezati tamo. Vodimo pandicu, Anđelinu igračku tamo - rekla je Bojana.

- On je naveća smrdibuba ovde. On je najmanji čovek, kako spolja tako i u duši. Ne čudi me što je ovo uradio - dodala je Anđela.

- Anđela, bazirala si se na Bebicu, a ideš u izolaciju - rekao je Đedović.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Idem i ja u izolaciju da spava, samo da ne gledam ove ljude. Rado ću da spavam sa njih dve i pravim im društrvo. Setite se kad smo Zola i ja tamo spavali, Bebica nam nije dao mira, pa je dolazio tu i ležao pored - istakla je Miljana.

- Anđela, očekivala si da ćeš ići u izolaciju? Deluješ srećno? - uptala je Ivana.

- Ne, samo mi je smešno sve ovo - istakla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE