Radio BalkanFox

Američka glumica Jana Kramer je netom prije poroda doživjela komplikacije: Imala sam infekciju, boljelo me

Američka pjevačica i glumica Jana Kramer (39), poznata po ulozi Alex Dupre u seriji ‘One Tree Hill’, netom prije poroda doživjela je zdravstvene komplikacije. Otkrila je bakterijsku infekciju koja joj se proširila na bubrege.

Foto: Instagram

Jana se tijekom odmora sa zaručnikom Allanom Russellom (42) žalila na bolove u leđima, koje je imala i ranije, a zanemarivala je.

– Naš odmor nije prošao kako smo planirali, ali neke smo lekcije naučili. Prvo i najvažnije, beba je dobro. Lekcija broj jedan – nemojte samo negirati bol jer može biti ozbiljnije nego što mislite – poručila je Jana svojim pratiteljima na Instagramu i naglasila kako žene ne bi trebale zanemarivati bilo kakve simptome u svome tijelu.

Kramer je svoju bol jedno vrijeme zanemarivala i pripisivala tipičnoj boli u leđima tijekom trudnoće, a onda se ipak odlučila za medicinsku pomoć jer su bolovi postali sve jači.

– Bolove u leđima sam pripisivala trudnoći. Nisam rekla liječnicima jer je bol u leđima uobičajena pojava – priznala je.

Foto: Instagram

Ona i njena beba su dobro, a posebno se zahvalila partneru Allanu.

– Sve pohvale mom mužu kojeg sam molila da ode spavati u prekrasni hotel koji je dobio za nas, ali je umjesto toga spavao na stolici na razvlačenje u bolnici, pored mene. Pronađite muškarca zbog kojeg se nećete osjećati loše ili vas neće ostaviti po strani kada se ne osjećate dobro – zaključila je Jana.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE