Radio BalkanFox

Lazar Ristovski izbacio bivšu ženu iz serije?

Posle razvoda od dugogodišnje supruge Danice, Lazar Ristovski je navodno izbacio po kratkom postupku ovu glumicu iz serije „Dim tim“, pa u nastavku iste angažovao svoju novu devojku, mlađanu Anicu Lazić, pišu mediji. Danica je, inače, bila u jednoj od glavnih ženskih uloga u prvoj sezoni pomenutog šoua – igrala sportskog komentatora Jovanke Kanađanin, naglašava „Kurir“, čiji je lik u drugoj sezoni zamenjen ulogom druge novinarke. Nju tumači Paulina Manov, dok je lik Jovanke u drugoj sezoni potpuno je izbačen.

Ristovski, koji je i producent serije, svojoj novoj partnerki je prema daljim napisima namenio ulogu Bosiljke, a mnogi su oni koji smatraju da je to uradio „kako na setu ne bi došlo do neprijatnog susreta bivše i sadašnje“ ljubavi.

– Lazar je ovu seriju snimao nakon što je objavio da se razvodi od Danice, s kojom je bio u braku skoro pet decenija. Kako bi izbegao bilo kakav susret između njih ili kako ona ne bi posumnjala da posle razvoda između njega i Anice ima nešto više osim kolegijalnog odnosa, Ristovski je odlučio da je najbolje da lik Jovanke izbaci iz druge sezone serije čiji je producent i glavni glumac. To su tek sada shvatili svi oni koji su radili na seriji, pa i sama Danica, kojoj je ovo bila jedna od omiljenih uloga u karijeri – kazao je izvor za pomenute medije.

Ona je u jednom intervjuu, inače, vrlo radosno govorila o svoim liku iz „Drim tima“.

„Moja je uloga prava glumačka poslastica!“

Danica i Lazar Ristovski, ATAImages/Stefan Tomašević

 

– Moja uloga je po svemu neočekivana i autentična, mogu da kažem glumačka poslastica. Kada sam pročitala scenario, prepoznala sam spoj usamljeničke ranjivosti Jovanke Kanađanke i to je bio trenutak, na početku serije, kada ona kao tehnološki višak ostaje bez posla. Kako je otac uveo u svet fudbala, još kao dete, fudbal je postao njena strast, najbolje ga poznaje i tako dobija posao sportskog komentatora i na taj način ona menja svoj život – kazala je svojevremeno Danica.

Podsetimo, Lazar se u poslednje vreme ne odvaja od Anice s kojom je navodno započeo i zajednički život u luksuznom stanu u Beogradu na vodi. Za domaće medije, nedavno je potvrdio da je u novoj ljubavi, ali nije zalazio u veće detalje odnosa.

– Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze s razvodom. Ne bih imao više šta tu da dodam, sve je rečeno – kazao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE