Radio BalkanFox

Aco Pejović živeo u skromnom đačkom domu

Aco Pejović danas je jedan od najplaćenijih pevača, a svojom porodicom uživa u luksuzu o kome mnogi mogu samo da sanjaju. 

Mađutim, on dobro pamti skromno detinjstvo u kome je odrastao, kao i period u oronulom đačkom domu. 

– Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan period. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po 6,7 ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike – prisetio se Pejović.

Razdvojenost od roditelja mu je teško pala, a ni njegovoj majci nije bilo lako kada je videla uslove u kojima živi, te su roditelji ubrzo odlučili da mu nađu bolji smeštaj. 

ATAImages/ A.A.

 

– Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao – rekao je Pejović za Grand, pa dodao: 

– Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: “Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš“- ispričao je Aco Pejović u emisiji “Iz profila“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE