Radio BalkanFox

Stanija Dobrojević još uvek nije sigurna da li će se udati za Asmina Durdžića ili ne

Starleta Stanija Dobrojević našla se u srcu skandala zbog bivšeg verenika Asmina Durdžića i njegove povezanosti sa zadrugarkom Aneli Ahmić, te ne propušta nijednu priliku da ispriča svoju stranu priče.

Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink)
Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot




– Ja sam se zaljubila, uživala sa dečkom u Majamiju, verili se, najavili venčanje… Bila sam na sedmom nebu. Došla sam u Srbiju i na televiziji videla ženu koja je rekla: “Stanija mi je otela muža i oca mog deteta“. Javnost već zna šta se dešavalo, ne bih mnogo da širim priču, ali sam odlučila da se sklonim i otputovala sam iz zemlje – ispričala je sada Stanija u „Magazinu In“.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Hype)
Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Očekivala sam da ću biti u problemu, ali puštala sam da se situacija sama od sebe odvija. Prošlo je mesec dana, nismo se videli, ali smo imali kontakt telefonom. Htela sam da mu pružim još jednu priliku i porazgovaramo! On je sve uradio da meni dokaže da ne postoji papir tog venčanja, da to što ona priča nije istina – dodala je Dobrojevićeva.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier)
Stanija Dobrojević (Foto: Ringier)

– Ja sam u jednom momentu zaista verovala toj ženi i mislila da je on prevarant. Iako mi je dokazao, ja sam sumnjičava. Sada idemo polako… Ne znam da li će svadbe biti, ali i to ne znači ništa. Najlakše je udati se ili oženiti. Hoću da prođe neko vreme pa ćemo videti šta će se desiti – otkrila je starleta.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– On se baš borio da uopšte dođe do mene. Kada smo se dopisivali pitao me je kada ću doći u Beograd da popijemo kafu, a ja sam mu odgovorila da sa njim kafu u Beogradu nikad neću popiti! Onda je on dobio vizu, kupio kartu i bukvalno posle par dana došao u Majami – prisetila se Stanija.

Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink)
Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Iznajmio je stan odmah preko puta mog. Dole smo imala kafeteriju i tu smo svakog jutra počeli da pijemo kafu. Tako je počela naša priča. Najviše me je pridobio svojom pažnjom. Ujutru dok radim jogu, on odšeta do kafeterije, kupi kafu i donese mi i ostavi pored. Takođe, odvede me kod frizera, na primer, i sačeka dok mi završe frizuru – otkrila je Dobrojevićeva.

– Zaista je bio divan i takvim stvarima me je osvojio – zaključila je Stanija Dobrojević, a šta je ona, sa druge strane, ispričala o lažima Asmina Durdžića pogledajte u odvojenom tekstu: „Asmin mi je PRIZNAO DA ME JE SVE SLAGAO nakon što sam pričala sa Aneli!“ Stanija Dobrojević oplela po Durdžiću: „Alibaba se i dalje bori!“




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE