Radio BalkanFox

Pevačica Kelani stala uz Palestinu

Kelani, američka pevačica i tekstopisac, pokazala je solidarnost i pružila punu podršku Palestini, u jeku izraelske agresije na Pojas Gaze. I sa svega 28 godina, nije prezala od toga da u videu koji je bila postavila onlajn potkači kolege koje to još nisu učinile, oštro ih upitavši – šta vam je?

– Ćutite zarad novca i posla kao da to ima neke veze s onim što se dešava. Postoji ogromna količina neproverenog privilegovanja koja je doslovno na prikazu i to je potresno, odvratno – pričala je, bruje strani mediji, a Kelani je u idućoj objavi nastavila:

„Ovo je problem svih nas!“

– I nema mnogo važnijih stvari koje se trenutno dešavaju od ovoga. Ovo je problem svih nas. Ako samo prelazite preko priča i izražavate tek „misli i molitve'“, zapitajte se zašto niste besni. Ljuti. Nadam se da se osećate smešno čitajući ovo – istakla je ona, koja je svoju profilnu fotografiju na Instagramu zamenila za palestinsku zastavu s porukom da „stoji uz Palestinu“.

Kelani, Instagram screenshot / kehlani

 

Pevačka zvezda poznata po hitovima „Nights like this“, „Gangsta“, „Good life“… Prisustvovala je i skupu podrške Palestini u centru Los Anđelesa protekle subote, gde je opet navodila svoje pratioce da „stanu na pravu stranu istorije“.

– Mislim da je to jasno kao dan i imate izbor da to vidite ili ne… Želim da svi moji pratioci i kolege zauzmu ispravnu stranu istorije. Da donesu odluku koja je veća od njih samih. Nesebičnu odluku. Želim da donesu očiglednu odluku i samo se nadam da će da učine pravu stvar. Neprestano ću ponavljati (to), da odluka nije komplikovana – kazala je tada.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE