Radio BalkanFox

Mina Vrbaški radi u pet šopu

Mina Vrbaški, nedavno je otkrila kako ima novi posao nakon što je godinama bila u rijalitiju. Starleta se povukla iz javnosti na neko vreme, a onda je saopštila da radi u pet šopu u rodnoj Inđiji.

Jedan komentar na društvenim mrežama, podstakao je Minu da reaguje.

– Neće u Zadrugu jer oni nemaju toliko para da joj plate, a onda prodaje životinjsku hranu – glasio je pikantan utisak jednog korisnika Jutjuba.

Printscreen/Instagram/minavrbaski

 

 

– U moru zaista predivnih komentara ispod emisije sam naišla na ovaj, pa hajde da popričamo malo o ovome! Pod broj jedan, sramota je jedino krasti i lagati, a ja niti kradem, niti lažem. Radim pošten posao za pristojnu platu koja mi je sasvim dovoljna za normalan život koji živim. Pod broj dva, s*ali ste mi zašto sam u rijalitiju, a ne radim u pekari. Sad ni ovo nije okej?! – napisala je Mina, pa dodala:

– Nije okej kad prodajem hranu u pet-šopu, nije ok kad radim na šalteru u bolnici, znači do kraja života trebam ili da se vučem po rijalitiju i ne radim ništa, ako sam dobro shvatila? 

 

Vrbaški je istakla kako je više zaradila radeći u pet šopu, nego u prethodnoj „Zadruzi“.

– I pod broj tri, ako vas baš zanima, više sam novca zaradila za mesec dana mog rada ovde, nego u poslednjoj sezoni rijalitija – napisala je ona.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE