Radio BalkanFox

Milan Stanković popio punu šaku lekova

Pevač Milan Stanković povukao se sa javne scene u jeku popularnosti, a u žiži je medijskog interesovanja otkad se pročulo da pevač sve češće vreme provodi u manastiru.

Pevač je neko vreme boravio u Grčkoj, gde je obilazio svetinje i potpuno se posvetio duhovnom životu. Prošlog vikenda smo ga uhvatili na jednoj rejv žurki u Beogradu, a sada je ponovo privukao pažnju kada je na svom storiju na Instagramu obavio šaku u kojoj drži gomilu lekova.

Milan Stanković
foto: Printscreen Instagram

„Svi moji suplementi“ – napisao je Milan, a mnoge je šokirao ovaj prizor obzirom da je u ruci držao tačno 10 tableta.

Ova objava je u neku ruku zabrinula mnoge, jer su se zapitali da li je pevač preterao i da li je u redu da se pije tolika količina u odjednom.

Iako dodaci ishrani mogu da reše nedostatak hranljivih materija i obezbede zdravstvene koristi, oni ne mogu da zamene zdravu ishranu. Čak mogu da imaju nepoznate neželjene efekte i rizike.

Milan Stanković
foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Podsetimo, nakon što je Milanova bivša devojka i pevačica Rada Manojlović saznala da smo pevača uhvatili na jednoj rejv žurki u Beogradu, ostala je u čudu.

– Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio na nastupu, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio. Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera – ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako – rekla je Rada koja se prekrstila kada je čula da je izašao u provod.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:



00:07

Evo kako se oporavlja Milan Stanković


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE