Radio BalkanFox

„PO TEZGI ZARADI 8.000 EVRA, A KREVET JOŠ NIJE PLATILA“ Skandal u Hrvatskoj, poznata pevačica završila na SUDU!


Hrvatska pevačica Maja Šuput završila je na sudu zbog kupovine kreveta. U presudi Trgovačkog suda u Zagrebnu njena fiirma je dužna firmi iz Slavonskog Broda nešto više od 1.200 evra, i to već tri godine. Kako je ranije pisao „Večernji“, Šuputova samo za jednu tezgu uzme 8.000 evra, pa je mnoge začudilo što nije isplatila ovaj novac.

Majina firma je uplatila oko 730 evra zas „izradu i montažu kreveta“ 13. oktobra 2020. godine. Krevet joj je dostavljen dva meseca nakon uplate kapare, ostali novac, nešto više od 1.2000 evra koje je trebalo da uplati, nikad nije video. Majina obrana je, kako je navedeno u presudi, tvrdila da je dug podmiren, ali nije priložila nikakavi dokaz.

Pevačica se nije oglašavala za hrvatske medije kako bi potvrdila ove navode. Vlasnik druge firme je podneo dokumentaciju kojom potvrđuje spomenut iznos, dok su Majine tvrdnje odbijene. U prigovoru je istakla i da nije potpisala račun za krevet, ali je sud naveo da takva obaveza, potpisivanja knjigovodstvene dokumentacije, i ne postoji, piše portal „24sata“.

Video sam vaš mejl, ali taj slučaj ne želim da komentarišem – kratko je uzvratio Bruno Majcen, vlasnik firme za proizvodnju nameštaja.

Sudeći prema finansijskom izveštaju Majine firme, vidi se da je taj krevet mogla da plati. Naime, njena firma, koja ima samo jednog zaposlenog, ostvarila je 2022. godine ukupni godišnji prihod od 199.478 evra, odnosno neto dobit od 30.900 evra, čime je teoretski mogla da iskešira 15 takvih kreveta.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE