Radio BalkanFox

Kao dve SESTRE BLIZNAKINJE: Miljana Kulić i Jelena Karleuša neodoljivo liče – kojoj bolje stoji?

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official/ Zvezde Granda Specijal

Identične su, zar ne?

Miljana Kulić, aktuelna učesnica „Elite„, najpopularnijeg rijaliti formata na ovim prostorima, trenutno bije svoje bitke na imanju u Šimanovcima i kako to obično biva, ne dozvoljava da joj iko na crtu stane. No, danas je u prvi plan pored njenog višečasovnog sukoba sa nekadašnjim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem, poznatijim pod pseudonimom Bebica, ipak dospelo nešto drugo.

Kako bi se to savremenim jezikom, ponekad i ironično reklo „život imitira umetnost“, pa su se kockice poklopile tako da je Miljana identično bila odevena kao plavokosa pop zvezda Jelena Karleuša, kojoj kada ovo bude videla možda i ne bude svejedno. Evo o čemu je reč.

Jelena Karleuša

Foto: Srbija Danas

Dok je danas u Beloj kući za crnim stolom trajao porodični sastanak, Miljana je po starom dobrom običaju vodila glavnu reč (da ne kažemo svađala se) te je ponovo dospela u sam centar medijskog zbivanja. Tom prilikom je bila odevena, baš kao što smo napisali, identično kao JK.

Miksi je na sebi imala plavu, oversajzd duksericu sa kapuljačom, donji deo trenerke i naočare za sunce. Zašto sve ovo pominjemo ovako do detalja, budući da ovaj članak definitivno nije posvećen modnom ukusu rijaliti zvezde?

Miljana Kulić

Miljana Kulić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Iz razloga što je isti modni krik na sebi imala i pop zvezda pre nekoliko godina, dok je držala časove svojim kandidatima u Zvezdama Granda.

Nepogrešivu sličnost smo prepoznali iste sekunde, te primetili da u poređenju izgledaju kao da su sestre. I jedna i druga su takođe u svojoj branši prilično kontroverzne, ali i izrazito uspešne i popularne, ma šta ko mislio o njima.

Da li i vi mislite da su njih dve na bilo koji način identične ili je samo tvorac ovog teksta previše upućen u živote ove dve eminentne ličnosti? Prosudite sami.

Miljana Kulić, Jelena Karleuša

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official/ Zvezde Granda Specijal

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE