Radio BalkanFox

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica progovorili o obilaženju vračara

Zadrugari Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su, pred kamerama rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ progovorili o povezanosti njene porodice sa osobama koje se bave tzv. „crnom magijom“.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot




– Što se tiče Bebice, on je sa mnom oblazio sve manastire i vozio je moju majku na kontrole. Mislila sam da će Marija umreti, te sam išla kod jedne žene, kako bi mi pomogla. U Mijajlici se nalazi ta žena, isključivo pomaže ljudima. Bebica je moju majku i mene vozio svuda – počela je izlaganje Miljana, a zatim dodala:

– Što se tiče dadilje Klare, mi smo upoznali tu ženu napolju, njen muž je bio poznanik s mojim ocem. Ona je dobro to radila. Moj otac je primetio jedne večeri da mu nema zlatne burme s venčanja s mojom majkom, a ona je priznala da ju je ukrala. Posle toga je pričala da smo bili nasilni prema njoj, a to nije istina. Istina je da je očevu burmu nosila kod vračare – dodala je Kulićeva, na šta je odragovao Nenad.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ne znam šta si radila kod te žene u Mijajlici. Tvoja sestra i ti ste ulazile unutra. Tvoju majku sam svuda vozikao. Neki moji prijatelji su želeli da idu da vide da li imaju neke magije, a čovek me je pitao da li imam neku plavu jaknu, prilikom čega je rekao da ako imam nešto unutar nje, da to spalim – istakao je Macanović.

– Kad sam otvorio neki džep, unutra su bile neke mrvice zamotane. Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru, a zbog čega se to desilo?! – zapitao se Bebica, ali mu zadrugarka nije ostala dužna.

Nenad Macanović Bebica (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Nenad Macanović Bebica (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ovo su sve patološke laži što priča Bebica. Kako je ovo laž, tako i njegova tvrdnja da sam bila intimna sa četvoricom. Napolju postoji klip gde mi je povučena posteljina sa mene, a to je momenat kada smo bili kod Ivice, a to veče sam spavala sa Lazarom Čolićem Zolom – zaključila je Miljana.

Nenad Macanović Bebica je, sa druge strane, bio tema izlaganja poslednjeg intervjua rijaliti veterana Ivana Marinkovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Došao im je kraj“ Bebica pomaže Ivanu da oduzme starateljstvo od Kulića, oglasio se Marinković




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE