Radio BalkanFox

Pomirili se Ognjen Amidžić i Era Ojdanić


Andrija Era Ojadanić je večeras posle duže od decenije gostovao u emisiji „Amidži Šou“, a ovo je bila prilika da se on i voditelj Ognjen Amidžić pomire. 

Naime, Eri je zasmetalo jedno pitanje koje je tokom gostovanja dobila njegova koleginica. 

– Ti znaš da ti i ja nikad nismo imali sukob – rekao je Amidžić. 

– Ja sam na tebe ljut i ne znam da li ćemo večeras da se pomirimo, sve zavisi od gledaoca – odgovorio je Era, nakon čega je voditelj predložio da postave anketu. 

– Uvek sam te hvalio i objavljivao tvoje slike sa vašara. Čoveče, ti imaš 50 godina karijere, a izgledaš kao da imaš 38, 39 godina – nahvalio ga je Ognjen.

Era je potom objasnio o kome je reč i šta je tom prilikom zamerio Ognjenu. 

– Amidžiću prijatelju, vidiš da sam počeo da te kopiram, bacam nogu isto kao ti. Ima 10 ili 11 godina da me nisi pozvao u emisiju. Pozoveš pevačicu, moju dobru drugaricu iz Novog Sada, i kad krenete da me trpate nije mi dobro narednih nedelju dana, nemoj da se praviš lud – rekao je Era na šta su se svi u studiju nasmejali, pa je objasnio o kome je reč: 

– Daru Bubamaru koju ja inače obožavam si pitao koga sa scene ne može da gleda, a ona ko iz stopa: „Eru Ojdanića!“. Ti si je navukao to da kaže, a ona samo servira. Kada je snimila prvu ploču „Košava sa Dunava“ skakala mi je kao kengur po leđima i ja volim. 

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE