Radio BalkanFox

Selma Bajrami deli starateljstvo nad detetom sa bivšim mužem

Selma Bajrami ima sina oko kojeg se bori godinama. Naime, o njenom sukobu sa bivšim suprugom se pisalo dosta, a uskoro bi cela situacija mogla da pređe u pevačicinu korist.

– Uskoro, 10. novembra imamo ročište, sina sam dobila pola-pola, od četvrtka do nedelje je kod mene. Radimo na tome da bude zajedničko starateljstvo i da zajedno učestvujemo u odgajanju deteta ukoliko je to moguće. Ukoliko nije, ja ću predati zahtev za samostalno starateljstvo – otkrila je Selma, i dodala kako je i dalje u lošim odnosima sa bivšim mužem.

ATA Images/Antonio Ahel

Selma Bajrami

 

– Nismo izgladili odnose, ne komuniciramo, ništa se nije promenilo što se tiče njegovog ponašanja, i dalje mi ne da da telefoniram sa malim kad je kod njega, ali evo nadam se da će se to sve sad 10. novembra promeniti – izjavila je pevačica za „Informer“.

Podsetimo, ranije je Selma izjavila kako joj se bivši sveti, a navodno je najveća mlatretiranja doživljavala tokom proces razvoda.

– Preživela sam kako fizičku, tako i psihičku torturu i raznorazna poniženja. Teške uvrede je nastavio da koristi i tokom procesa samog razvoda. Najviše me boli što mi se sveti preko sina Darisa. On ima pravo da ga viđa dva puta u mesecu, ali često ume da ga zadrži duže kod sebe i vrati ga trećeg dana – ispričala je ranije pevačica.

Printscreen/Youtube/Amig show

Selma

 

Tokom koronavirusa, pevačica je izgubila starateljstvo nad sinom.

– Tada je donesena odluka da moj sin pripadne ocu. Zbog korone sudovi nisu radili kako treba, a uvek je i bilo kašnjenja. Malo ranije sam otkazala punomoć svom advokatu zato što nisam bila u situaciji zbog pandemije da plaćam, jer, kao što znate, mi pevači smo bili ugroženi – izjavila je Selma nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE