Radio BalkanFox

Nokti 2023. — trendovi, boje, oblik

Trendovi za svet noktiju na jesen 2023. odgovaraće svačijem ukusu.

kakvi nokti se nose ove jeseni 2023. godine?
kakvi nokti se nose ove jeseni 2023. godine?foto: MorphoBio/Shutterstock

Ako volite da redovno radite manikir i menjate boju i oblik noktiju, sigurno vas zanima koji su trendovi aktuelni ove jeseni 2023. godine.

 

Jedan od najrelevantnijih „umetnika za nokte“ definitivno je Tom Bečik, čovek kome brigu o svojim šakama poveravaju najveće svetske dive, poput Dženifer Lopez Selene Gomez.

 

On na njihovim noktima neretko izvodi magiju, u zavisnosti od prilike i njihovih želja, a tu je i za najvažnije dane u njihovim životima, recimo, kada se Džej Lo udavala za Bena Afleka.

 

Džej Lo, konkretno, barem jednom sedmično radi nokte kod Toma, a zna se da ona uvek isprati sve svetske trendove, pa tako i u svetu manikira.

 

 

Ako pitate Toma šta je će biti in ove jeseni, sigurno će vam reći da definitivno ima prostora za svačiji ukus da se poklopi s nekim od trendova, a evo šta se može naći među njegovim novim „radovima“:

 

 

Džej Lo je ovih dana imala perfektan manikir koji mogu imati i devojke od 18 i žene sa 88 godina. Kombinacija nijanse višnje i moka kafe, uz kratke, uredne, negovane nokte, definitivno jesu izbor koji je trendi i ove jeseni, ali i bilo koje sezone.

 

 

 

Nokti Selene Gomez definitivno su toliko šljašteći i sjajni da su najbolji izbor za scenu ili neki crveni tepih, ali ko je dovoljno hrabar može da ih iznese i u nekim „običnijim“ prilikama! Ako volite ekstravagantno, metaliksrebrna boja i sjaj su odličan izbor.

 

 

Siva je jedna od it boja jeseni, a Džej Lo ju je iznela s dugačkim noktima. I jednostavna, i otmena, a odlično se kombinuje i sa crnom, i sa belom, i sa ružičastom i žutom bojom…

 

 

Nikola Pelc, snaha Dejvida i Viktorije Bekam, više voli klasiku, pa je birala beli frenč za svoje nokte. U pitanju je bezvremenski trend koji je uvek aktuelan i prigodan.

 

Boja kože, svetloroze, kajsijaste i breskva nijanse uvek su trendi, a duži nokti u glossy nude varijanti prelepi su, otmeni i uz sve se slažu. Neutralna boja koja se diskretno sjaji lako će se uklopiti uz svaki vaš stajling!

 

 

Bonus video

Nokti Hejli Biber

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE