Radio BalkanFox

Nakon što je otkazan koncert Saše Kovačevića u Hrvatskoj, oglasio se vlasnik kluba – "Nismo hteli neugodnu situaciju"

Foto: TV K1 printscreen

– Ovo je trebalo da bude prvi ikad koncert nekog srpskog izvođača, a ispalo je i prvo otkazivanje koncerta koje smo imali.

Nedavno je objavljeno da je pevaču Saši Kovačeviću otkazan koncert koji je trebalo da se održi u Hrvatskoj, u mestu nadomak Zadra.

I dok njegova mlađa koleginica Aleksandra Prijović rasprodaje i petu zagrebačku arenu brzinom svetlosti, Kovačeviću je nastup otkazan. 

– Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku – poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte.

Saša Kovačević

Saša Kovačević

Foto: TV Pink printscreen

Nešto kasnije oglasio se i vlasnik konobe.

- Ovo je trebalo da bude prvi ikad koncert nekog srpskog izvođača, a ispalo je i prvo otkazivanje koncerta koje smo imali. Sve se dogodilo brzo, par dana nakon najave dobili smo poruke i neke pozive, nije bilo neugodnih reči, ali nismo hteli da se dovedemo u neugodnu situaciju - kaže Marko Nekić, vlasnik konobe Berekin, prenosi Index.hr.

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE