Radio BalkanFox

Ovako danas izgleda Cuca Negovanović

Ivona Negovanović Cuca vrlo mlada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ali se kao pevačica nije proslavila. Umesto toga, pažnju javnosti privukla je vezom sa Šabanom Šaulićem. 

Poznato je da je pokojni pevač bio oženjen, kao i da sa suprugom Gordanom ima troje dece, ali Cuci to nije smetalo, pa je čak priznala i da je priželjkivala dete.

 

 

– Kada bih se opet rodila, pristala bih da budem ljubavnica Šabana Šaulića. Volela bih da rodim njegovo dete, slobodna sam devojka i imam pravo na to. Međutim, znam da bih tada prošla kroz pakao jer bi tu bilo mnogo prepreka. Da nije tako, odavno bih ga rodila, jer su godine i godine iza nas – izjavila je ona 2016. godine za domaće medije.

 S druge strane, Šaban je ove navode demantovao.  

ATAImages/ Antonio Ahel

 

– Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu – rekao je Šaulić, prenosili su mediji.

Nakon što je kralj narodne muzike tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći 2019. godine, Cuca je iz korena promenila život. Medijski se više ne eksponira, a umesto toga okrenula se porodici i privatnom životu. 

Poznato je da se 2020. godine udala, kao i da aktivno nastupa na privatnim slavljima. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE