Radio BalkanFox

Chris Evans o detaljima svadbe sa 16 godina mlađom glumicom Albom Baptistom: ‘Bilo je zahtjevno, ali je iza nas’

Glumac Chris Evans (42) nedavno je oženio glumicu Albu Baptistu (26), a par je imao malu i intimnu ceremoniju u zajedničkoj kući u blizini Bostona. Na konferenciji New York Comic Con otkrio je da su imali dva vjenčanja, u Americi i Portugalu, piše Daily Mail.

Glumac je rekao kako on i supruga uživaju u životu te da mu je na vjenčanju bilo sjajno.

 – Imali smo dvije ceremonije, prvu na istočnoj obali. Jedno vjenčanje u Portugalu, jer je moja žena Portugalka. Da, da naprijed Portugal! – našalio se glumac.

Foto: Instagram/Rex/Guliver Image/Pixsell

Otkrio je kako je prevladao stres oko planiranja dvaju vjenčanja te kako je to dosta izazovno.

– Bilo je divno i lijepo. Ali planiranje vjenčanja je zahtjevno, to vam puno oduzima vremena. Sad kad smo to prošli, možemo se pripremiti za jesen, moje najdraže godišnje doba – rekao je glumac.

Foto: Twitter/Screenshot/kolaž

Kako su doznali strani mediji, svi gosti morali su potpisati ugovor kojim se obvezuju da neće iznositi detalje svadbe u javnosti, a prije iste ceremonije morali su predati svoje mobitele. 

Navodno je na malu svadbu došla samo obitelj para i najbliži prijatelji. Na popisu gostiju bili su Robert Downey Jr., Chris Hemsworth i Jeremy Renner, Evansovi kolege iz Marvelovih filmova, u kojima je glumio Kapetana Amerike. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE