Radio BalkanFox

Maja Marinković poručuje da se ne stidi druženja sa Slađom Lazić Poršelinom

Starleta Maja Marinković je, prilikom poslednjeg televizijskog gostovanja, komentarisala zadrugarku Slađu Lazić sa akcentom na njen odnos sa Nikolom Jovanovićem Predsednikom.

Maja Marinković (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Maja Marinković (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier




– Mislim da se Slađa šali sa njim, jer joj je dosadno. Ne mislim ništa loše kad to kažem, ali je dovoljno poznajem – istakla je Maja za TV Red, a zatim odgovorila na pitanje da li se stidi Lazićeve, kao i da li smatra da ju je izdala zbog stvari koje je dosad iznela o njoj pred kamerama rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ i druženja sa Aneli Ahmić.

Slađa Lazić (Foto: Screenshot TV Pink)
Slađa Lazić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nije me blam. Ona mene nikada pljuvala, ni govorila loše, za razliku od nekih ljudi. Neki su se sa mnom družili jer sam poprilično zapažena u javnosti. Ne bih ja krivila Slađanu, jer je ona svakako skrenula pažnju njima da ću ja doći. Ja ne potvrđujem da hoću, ali ne kažem ni da neću – dodala je Marinkovićeva.

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Red)
Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Red)

– Ona se nije pogrešno postavila. Slađa nije meni ništa loše uradila, dok neki nisu svesni da mogu da me sretnu negde u spoljnom svetu. Nek im posle bude đavo kriv jer su me pljuvali. Znaju oni gde je zlatna koka i za koga – zaključila je nekadašnja zadrugarka.

Šta je Maja Marinković, sa druge strane, ispričala o pomirenju starlete Aleksandre Nikolić i rijaliti veterana Filipa Cara, pogledajte u odvojenom tekstu: „I TREBA DA TE GAZI!“ Maja Marinković reagovala na pomirenje Aleksandre i Filipa




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE