Radio BalkanFox

Rada Manojlović OČAJNA zbog Popovićevog postupka – "Ja sam plakala mesec dana", uradio je NEOČEKIVANO

Foto: Srbija Danas

Prisetila se svojih prvih koraka…

Pevačica Rada Manjolović jedna je od najtraženijih kada su nastupi u pitanju, kako zbog svoje harizme, tako i zbog sjajnog pevanja. 

Ona ne može da prežali hit koji nije snimila, a pripao je njenoj koleginici. Jednom prilikom otkrila je da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.

Dok je još Saša odlučivao o pesmama koje će snimiti „Zvezde Granda“, među njima je bila i Rada.

– Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga – pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Sašu.

Rada Manojlović

Rada Manojlović

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio - otkrila je Rada.

Saša Popović

Foto: Srbija Danas

- Rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - objasnila je pevačica svojevremeno.

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE