Radio BalkanFox

Uroš Ćertić prodao stan na Dorćolu i preselio se u Novi Sad sa suprugom

Kaskader Uroš Ćertić se često pred kamerama rijaliti šou-programa „Zadruga“ hvalio time što je odrastao na Dorćolu, a i na društvenim mrežama je retko propuštao priliku da to naglasi.

Uroš Ćertić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Uroš Ćertić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier




Upravo zbog toga su mnogi ostali u šoku kada je Uroš obelodanio da je prodao ovu nekretninu, te da se preselio u Novi Sad zajedno sa novopečenom suprugom.

Uroš Ćertić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Uroš Ćertić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Trenutno sam sa ženom u Novom Sadu, prodao sam stan na Dorćolu, a kupio u Novom Sadu. Bukvalno se selim prekosutra, a sada smo birali kuhinju, sve ostalo smo kupili, majstori kreče stan. Otvaramo teretanu za dva meseca. Ja sam Novi Sad oduvek voleo, a otkad sam stupio u vezu, odlučio sam da ne dolazi ona u Beograd, nego da se ja ovde preselim – ispričao je Ćertić za Kurir.

Uroš Ćertić (Foto: Screenshot TV Pink)
Uroš Ćertić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Miran je život, porodičan, planiramo i prinovu, otvaramo biznis, već sam uzeo lokal i kupio mašine. Za jedan stan na Dorćolu, kupio sam stan od sto kvadrata u Novom Sadu i otvoriš teretanu – dodao je nekadašnji zadrugar.

Uroš Ćertić je, sa druge strane, nedavno doveden u vezu sa nekadašnjom zadrugarkom Sofijom Unom Manić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Video sam te sa KLOŠAREM“ Sofija Una nastavila ROMANSU sa bivšim zadrugarom, tajno se sastaju ovde? (FOTO)




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE